John lexin, Scarlet Roa och Rolf Bengtsson.

Vill du vara med I styrelsen och engagera dig i vår bostadsrättsförening?

Valberedningen är nu på jakt efter nya medlemmar till styrelsen inför kommande år. Vi hoppas på ökat engagemang  bland våra medlemmar då styrelsen är en viktig del i det goda boende. Vi vill också att fler ska få möjlighet att delta i detta viktiga arbete och letar efter dig som är intresserad att utveckla vår bostadsrättsförening.

Du behöver inte ha erfarenhet av styrelsearbete eller kunskap i särskilda frågor. Vi rustar dig med all kunskap och hjälp du behöver för att komma igång. Arbetet är arvoderat och det handlar endast om ca. 5 timmar/månaden.

Valberedningen kommer som en del i sitt arbete att besöka samtliga medlemmar den 10e och 12e april. Ni får då möjlighet att ställa frågor. Undrar ni något under tiden kan ni nå oss på roa_scarlett@hotmail.com

Den 10e april kommer vi och hälsar på hus 10 och 8 mellan kl. 18.00-20.00.

Den 12e april kommer vi och hälsar på hus 6 och 4 mellan kl.18.00-20.00.

Valberedningen: Scarlett, Rolf och John.