Brf Svavlet 4 har en ny teknisk förvaltare från den 1 januari 2021. Styrelsen har valt K & B Förvaltning för att sköta om husen, den tekniska delen. SBC kommer fortfarande ta hand om den ekonomiska.

Uppdatera gärna telefonnummer och e-post vid kontakt med tekniska förvaltaren.
Mer information finns här: Våra förvaltare

Nedan information om K & B Förvaltning:

Teknisk förvaltning

Med rätt teknisk förvaltning av era fastigheter strävar vi efter ökad boendetrivsel och minskade driftkostnader. Detta gör vi genom att skräddarsy effektiva och flexibla lösningar efter era behov.

Felanmälan och Jour

Vi har lång och bred erfarenhet inom akuta fel och avhjälpande underhåll för fastigheter. Vår felanmälan tar emot samtal och mail dygnet runt, vid behov skickas fastighetstekniker ut för åtgärder, men flera fel kan också avhjälpas direkt på telefon, vår personal har kompetens som krävs för att fråga, bedöma och avgöra om felanmälan ligger på fastighetsägaren, föreningens ansvar eller den enskilda bostadsrättsinnehavares/ hyresgästens/ lokalhyresgästens ansvar. Vi har tydliga gräsdragningslister, i samråd med kunden, som vi följer. Vårt gemensamma mål är att skapa kostnadseffektiv fastighetsdrift för Er.

Vi satsar på att ha långsiktiga relationer, genom att samma personal kommer ut till Era hyresgäster och bostadsrättsmedlemmar där ni lär känna vår personal och vi lär känna era fastigheter. Det blir en trygg kundrelation samt effektivt och hållbart arbete.

Service i Era hem

Med K&B Förvaltning i Era fastigheter har ni tillgång till vår långa yrkeserfarenhet och breda nätverk av alla hantverkare inom fastighetsbranschen. Utöver att vi tar hand om Era fastigheter kan ni också få kostnadsfria offerter för underhåll och renoveringar i Era privata bostadsrätter, s.k boendeservice. Vi hjälper till med lägenhets-och kontorsstäd, fönsterputsning, flyttning av möbler, snickerier, byte av blandare, VVS-jobb, badrum-och köksrenoveringar, golvbyten, kakel och övrig plattsättning, rivning av väggar m.m. Kontakta oss gärna för frågor och förslag!

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake