Bredband2 har förvärvat A3, nedan kan ni läsa mer. Det kommer inte påverka föreningen, endast support mail kommer från Bredband2 i framtiden.

Välkommen till en fantastisk framtid tillsammans med Sveriges tredje största fiberleverantör!

Vi på A3 är oerhört glada över att du valt oss som din operatör. Vårt främsta fokus är att förse dig med personlig service, prisvärda produkter av hög kvalitet och bry oss om dig som kund, våra medarbetare och vår omvärld.

Som en av Sveriges största IT- och telekomleverantörer med nästan 20 års erfarenhet i branschen, har vi försett över 220 000 hushåll och över 700 bostadsrättsföreningar i landet med pålitliga och prisvärda telefoni- och bredbandstjänster. Och nu är det dags för nästa steg på vår resa.

A3 går ihop med Bredband2 och fortsätter sin resa tillsammans. Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att kunna erbjuda nya och innovativa tjänster samt ge dig som kund en ännu bättre upplevelse och service.

Vad innebär sammanslagningen för mig?

Förändringarna som kommer med sammanslagningen är enbart interna. De innebär ingen direkt skillnad för dig som kund. Du behåller givetvis samma pris och upplägg av tjänster och service som du haft med A3. Det blir heller inga avbrott under sammanslagningen, dina tjänster fortsätter med andra ord sömlöst.

Under kommande månader kommer du få mer information och gradvis ta del av våra framtida planer. Om du vill veta mer om sammanslagningen med Bredband2 har vi sammanställt en lista över vanliga frågor och svar längre ner på sidan.

Om du har övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta kundservice eller din företagsrådgivare.