Regler och ansvar för kommentarer

Vi vill gärna att du som besökare använder dig av möjligheten att kommentera artiklar och innehåll på Svavlet4.se, men för att debatten och diskussionerna ska fungera bra finns regler du måste följa.

Regler och ansvar för kommentarer

För att uppnå en bra och seriös debattanda vill vi att dina inlägg håller god ton, att du håller dig till ämnet samt att du undviker:

  • svordomar och obscena ord
  • kommersiella budskap
  • personliga påhopp
  • pornografiska, främlingsfientliga och sexistiska yttranden
  • hot, trakasserier, skvaller och lögner
  • Det är tillåtet att kommentera anonymt, men det är inte tillåtet att låtsas vara någon man inte är, exempelvis genom att använda någon annan persons riktiga namn.
  • Det är förbjudet att använda kommentarsfunktionen för spam.

Det du skriver syns

De inlägg du skriver kommer att kunna läsas av alla.

Ansvar för inlägg

Kommentarsfunktionen tillhandahålls och övervakas i enlighet med lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen). Det innebär att Brf Svavlet 4 löpande måste ta bort inlägg som innehåller uppvigling, hets mot folkgrupp, barnporr, olaga våldsskildring eller upphovsrättsintrång.

Dessutom förbehåller sig Brf Svavlet 4  rätt ta bort sådana inlägg som strider mot övrigt regelverk eller på annat sätt kan skada Brf Svavlet 4  trovärdighet. Det innebär att vi kan radera enskilda inlägg, välja att inte öppna vissa artiklar för kommentarer eller stänga av möjligheten till kommentering i de fall inläggen avviker från dessa regler.

Den som gör ett inlägg som strider mot gällande lagar kan personligen bli ansvarig för detta.

Anmäla

Vi vill gärna ha din hjälp att upptäcka tveksamma inlägg.

Kommentarerna ska vara kopplade till artikeln.

Denna kommentarsfunktion Brf Svavlet 4.