Har du problem med skadedjur?

Skadedjur är inte särskilt trevliga.

Småkryp, ohyra och skadedjur – kärt barn har många namn brukar man säga. Dessa småkryp och insekter är inte särskilt trevliga att dela utrymme med. I naturen är de ofta ett viktigt inslag men att dela boende med skadedjur är inte särskilt trevligt och inte heller speciellt hälsosamt.

Det finns tusentals småkryp men det är först när de börjar besvära oss människor som de anses vara skadedjur. De kan besvära oss på många olika sätt. Vi har valt att presentera de vanligaste skadedjuren som du kan träffa på inomhus, på de här sidorna. Du kan söka bland skadedjuren på lite olika sätt.

Hitta rätt skadedjur

Vet du vad du har hittat, hittar du enkelt dem i bokstavsordning. Vet du däremot hur de ser ut men inte har någon aning om vad det kan vara, finns det en bra skadedjursidenfierare där du söker dig fram beroende på om skadedjuret har vingar och hur många ben. Du kan också söka efter skadedjur genom att du vet hur de kan skapa besvär.

När du har hittat rätt skadedjur finns det bra beskrivningar och bilder på hur skadedjuret ser ut, vanliga problem som de kan orsaka samt tips och råd för hur du kan undvika just det skadedjuret (egen skadedjursbekämpning) och vad du ska tänka på vid sanering.

Vill du ha vår hjälp med skadedjur och skadedjursbekämpning?

Kontakta Nomor när du behöver hjälp med sanering av olika skadedjur eller om du har frågor kring skadedjursbekämpning.

Vårt försäkringsbolag är Nordeuropa Försäkring.

Anticimex

www.anticimex.com

NORDEUROPA FÖRSÄKRING AB

Box 56044
102 17 Stockholm

Besöksadress: Karlavägen 53, Stockholm
T-bana: Stadion (uppgång Karlavägen)

Nordeuropa Sak: tel: +46 (0)8 664 51 00
info@nordeuropa.se

Nordeuropa Liv: tel +46 (0)8 410 532 00
info@nordeuropaliv.se